Povraćaj sredstava

Kupac može da otkaže bilo koju pošiljku bez naplate dodatnih troškova, ukoliko roba nije vec poslata.Ukoliko je roba poslata,tada isto mozete da otkažete  porudzbinu,ali u tom slučaju ste dužni da nam nadokandite troškove za pošarinu koje smo imali za slanje i za povrat robe.

Ukoliko ste primili pošiljku imate pravo na odustanak od ugovora za kupovinu, ali samo u slučau ukoliko robu niste otvorili i konzumirali (ako se radi o bilo kom dodatku ishrane- suplementu). Ove proizvode možete reklamirati ukoliko Vam je sumnjivo njihovo agregatno stanje, miris ili boja, ali napominjemo da su svi proizvodi pre stavljanja u promet uzorkovani i laboratorijski ispitani, i tek nakon toga pusteni u prodaju. Na Vaše insistiranje, uradit će se naknadna provera, i novac će Vam se vratiti ukoliko ispitivanje pokaže dasu Vaše žalbe opravdane. Napominjemo, da nećemo izići u susret reklamaciji, ako ste pogrešili ukus proizvoda, otvorili proizvod, pa Vam se dobijeni ukus ne sviđa. Sastav na deklaraciji, mora biti isti kao u proizvodu (to se ispituje prilikom uvoza), a sam ukus može da se razlikuje od proizvođača do proizvođača, i za njega nema saobrazbe.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, ABC SUPPLEMENTS (www.abc-supplements.com) je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Ukoliko ste robu platili pouzećem, novac Vam možemo vratiti na jedan od dogovorenih načina:

-1. Uplatom na Vaš tekući račun

-2. Povratom novca u iznosu koji je bio vrednost Vase pošiljke u gotovini kurirskom službom,o našem trošku

-3.Da lično dođete u našu prodavnicu i da Vam se uradi na licu mesta povrat novca

Naglašavamo da uz proizvod morate da vratite racun koji ste dobili u kutiji sa proizvodom kao i ispunjen formular obrazca za reklamaciju i Zahtev za povrat novca  sa Vasim potpisom oba ova dokumenta dobijate na mail prilikom izvrsene porudzbine uz racun u elektronskom obliku.Fiskalni račun doći će sa kupljenom robom u Vasem paketu,pa Vas molimo  da i njega čuvate,jer njega vraćate sa robom koju reklamirate.)

Potrošač nema pravo na reklamaciju ukoliko je nedostatak na robi nastao njegovom krivicom.

NAGLAŠAVAMO DA SU SVI NASI PROIZVODI UPISANI U MINISTARSTVO ZDRAVLJA I DA NA SEBI IMAU DEKLARACIJU NA SRPSKOM JEZIKU SA PREPORUKOM MINISTARSTVA ZDRAVLJA ZA UPOTREBU KOJA MOZE NA NEKIM PROIZVODIMA DA SE RAZLIKUJE OD NAČINA DOZIRANJA NA ORIGINALNOM PROIZVODU,I NA SVAKOJ DEKLARACIJI STOJI BROJ UPISA MINISTARSTVA ZDRAVLJA REPUBLIKE SRBIJE POD KOJIM JE PREDMET ZAVEDEN U MINISTARSTVU.LICE ZADUZENO ZA REKLAMACIJE